יקבי כרמל משיקים את סדרת mojo – סדרת יינות חדשה הפונה לדור המילניאלס:
הסדרה כוללת שני בלנדים עם טוויסט ואמירה אישית של צוות הייננים בהובלת היינן יפתח פרץ: בלנד לבן עם עקצוץ של גוורצטרמינר וקברנה סובניון עם טוויסט מתוק (פרנץ' קולומברד):
MOJO בלנד לבן עם עקצוץ של גוורצטרמינר, בציר 2018 חצי מתוק: בלנד לבן חצי מתוק מענבי סוביניון בלאן, מוסקט, קולומברד וגוורצטרמינר, רענן ומעורר את החושים, מבושם ואקזוטי.
MOJO קברנה סובניון עם טוויסט, בציר 2018 חצי מתוק: יין חצי מתוק מענבי קברנה סוביניון, אליו נוספו ענבי קולומברד לבנים שנסחטו ולא תססו, שילוב שיצר יין משמח, מסקרן ועסיסי.
הבקבוקים החדשים מבית יקבי כרמל עוצבו על ידי סטודיו NEO GROUP בראשות המעצב פיליפ בולקייה, עם צבעוניות מובלטת, לוגו ייחודי אשר אויר כפרצוף מחייך וסגר הברגה.
סדרת היינות MOJO תשווק במחיר מומלץ של 35 ₪ וניתן להשיגה ברשתות השיווק וחנויות היין ברחבי הארץ.
חדש: Sprite לימון-אננס וSprite לימון-מנגו
ואם אנחנו כבר בענייני השתייה – ספרייט יוצא במהדורה חדשה ומוגבלת של טעמי לימון – אננס ולימון – מנגו.
טעמנו את הטעמים החדשים ואהבנו מאוד. אוהבי ספרייט בטעם הליים הרגיל יתלהבו מהטוויסט החדש, שנותן לבלוטות הטעם שלנו קצת גיוון, ולו במהדורה מוגבלת.
שני הטעמים החדשים של ספרייט יוצעו בבקבוקי ליטר וחצי, וספרייט לימון-אננס יוצע גם בבקבוק אישי של 500 מ"ל. הטעמים החדשים של ספרייט ישווקו במהדורה מיוחדת בכל רשתות השיווק ונקודות המכירה החל מחודש אוגוסט ועד לגמר המלאי.
חדש: Muller Rice שוקולד ושוקולד דובדבן
Muller משיקה בישראל סדרה חדשה המכילה שוקולד אמיתי: Muller Rice שוקולד ושוקולד בתוספת דובדבן
"Muller", המייצרת מוצרי חלב ללא חומרים משמרים, משיקה בישראל טעמים חדשים בסדרת מעדני Muller Rice – Muller Rice שוקולד ושוקולד בתוספת דובדבן.
הטעם החדש של Muller Rice המבוסס על חלב ואורז ומכיל שוקולד אמיתי מצטרף לשלושת הטעמים הייחודיים הקיימים במדפים: מתיקות מעודנת, תות ותפוח-קינמון.
Muller Rice מכיל אורז, הוא דל בשומן (בין 1.7% עד 3.4%) ובקלוריות ביחס לקטגוריית המעדנים. השילוב של הפחמימה (האורז) והחלב יוצר מרקם עשיר שתורם לתחושת השובע ואינם מבוססי גלוטן. בנוסף המעדנים הם ללא חומרים משמרים, והם יכולים לשמש כתחליף מהיר ונוח לארוחת ביניים מזינה, וכחטיף טעים ומשביע לאורך היום.
- כל מוצרי Muller מיוצרים ללא חומרים משמרים.
- ניתן להשיג את הסדרה החדשה בגביעי 170 גרם בכל נקודות המכירה.
- המחירים נקבעים על ידי הקמעונאים בלבד.
מותג מזון הבריאות GREENY משיק: מוצרים אורגניים על בסיס הדלעת
מותג מזון הבריאות GREENY השיק לאחרונה שני מוצרים חדשים על בסיס הדלעת: שמן גרעיני דלעת בכבישה קרה וקמח גרעיני דלעת.
השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מגרעיני דלעת מובחרים, בתהליך של כבישה קרה השומר על ערכיהם הבריאותיים. השמן מופק מגרעינים שלא הונדסו גנטית והוא מכיל 100% חומרים טבעיים, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או חומרי טעם וריח.
מה חשבנו:
הוספנו את השמן לסלט הירקות ואהבנו מאוד את הטעם העשיר והמיוחד שלו. הוא נספג בקרוטונים ובגבינה המלוחה, ושדרג את הסלט מבחינת הטעם ומבחינה תזונתית.
השמן מתאים לתיבול סלטים וירקות טריים, על גבינות, מטבלים, רטבים, ממרחים, תבשילים ועוד. בשל טעמו המרוכז, מספיק לשים ממנו כמה טיפות לשדרוג כל מאכל או סלט. מומלץ לאחסן במקרר או במקום חשוך וקריר, מתחת ל-20 מעלות.
שימו לב שאינו מתאים לטיגון.
כשרות – רבנות ראשית לישראל ובד"ץ בית יוסף.
מחיר: 59.90 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל. השמן מוצע במבצע 1+1 עד סוף חודש אוגוסט.
המוצר הנוסף הוא קמח גרעיני דלעת, גם הוא מתוצרת חברת אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית.
הקמח מיוצר מ-100% גרעיני דלעת איכותיים שנבחרו בטבע בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.
הקמח עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מיוצר בטכנולוגיה חדישה המשמרת את הטעם הייחודי. נהוג להחליף 15% – 20% מכמות הקמח הכללית במתכונים – בקמח גרעיני דלעת, שמעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. הקמח מתאים לדברי מאפה, עוגות, לביבות, פנקייק, להוספה של כפית או שתיים ליוגורט, ואפילו להכנת פלאפל ביתי נטול גלוטן (מתכון בהמשך).
כשר בהשגחת בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 11 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.
ניתן להשיג את המוצרים ברשתות מזון, בהן: יוחננוף, מחסני מזון, רשת שקדיה, לגעת באוכל, נקודת טבע ובחנויות הטבע המובחרות.
הצעה למתכון לפלאפל ביתי ללא גלוטן
- קילו חומוס הדס שהושרה לילה במקרר
- 1 בצל בינוני
- 1 תפוח אדמה גדול, קלוף
- 3 כפות קמח גרעיני דלעת של Greeny
- צרור פטרוזיליה
- צרור כוסברה
- ראש שום – שיניים קלופות
- כף מלח
- 2 כפות כמון שטוחות
- כף שמן דלעת Greeny
- כפית שטוחה של פלפל שחור
- כפית סודה לשתייה או 3 כפות מי סודה
- שמן אגוזי מלך מזוכך של Greeny- לטיגון
אופן ההכנה
- לסנן את גרעיני החומוס ולשטוף. לטחון את כל החומרים במעבד מזון, למרקם הרצוי. להכניס את הבלילה למקרר למשך כשעתיים.
- להכין כדורים.
- לחמם שמן (מומלץ שמן אגוזי מלך מזוכך של גריני) לחום בינוני (לא רותח). להכניס כדור אחד בלבד, ולהכין. חשוב לבדוק אותו ולראות שהוא מוכן (לא שרוף מבחוץ ועדיין חים מבפנים, למשל). כך, אפשר יהיה לתזמן את זמן הטיגון של שאר הכדורים.
- לטגן את הכדורים בשכבה אחת בכל פעם.
הצעה למתכון לסברינה ללא גלוטן
חומרים
- 5 ביצים מופרדות
- 3 כפות סוכר
- קורט מלח
- 1 כוס קמח גרעיני דלעת של Greeny
- 1 כף של קמח אגוזי מלך של Greeny
- 1 כף תמצית וניל
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 כפות שמן אגוזי מלך של Greeny
- לציפוי העוגה לאחר האפייה: שלושת רבעי כוס סירופ מלבי מהול במים רותחים, או סירופ סוכר
- להגשה: להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.
אופן הכנה
- להקציף חלבונים.
- להוסיף בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף לבן עדין. להעביר לערבול איטי מאוד ולהוסיף את המלח, הקמחים (בהדרגה), אבקת האפייה ולבסוף את השמן. לוודא שהכל מעורבב היטב.
- לאפות ב-170 מעלות 20-15 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
- להרטיב בסירופ, ולהגיש עם קצפת.