מארזים מעוצבים של פררו רושה, מארז שוקולדים של מרס ישראל בבקבוק, עוגת דבש בחושה במבצע ועוד דברים טובים לראש השנה.
עוגת דבש וממרח שומשום עם דבש של אחווה במחיר מבצע לראש השנה
עוגת דבש בחושה של חברת ״אחווה״ תימכר במרבית רשתות השיווק במחיר מיוחד של 5 ש״ח, למשך כל תקופת החגים. לצד מבצעי טחינה, חלוה ומוצרי מאפה נוספים.
בנוסף, מציעה "אחוה" לראש השנה ממרח שומשום עם דבש, שהינו חלק מסדרת הממרחים המתוקים של אחוה מבוססי טחינה גולמית. ממרח שומשום עם דבש עשוי מטחינה משומשום מלא, דבש, אינו מכיל שומן טרנס, ללא כולסטרול, עשיר בסידן, דל מאוד בנתרן ואינו מכיל צבעי מאכל.
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 5 שקלים לעוגת דבש (400 גרם), 8 – 11 שקלים לממרח שומשום עם דבש (400 גרם).
להשיג ברשתות השיווק המובחרות.
רעיון מתוק, זרי ממתקים ושוקולד – מציעים לראשונה: מארזי פררו רושה מהודרים לקנייה אונליין
לרגל ראש השנה, מציעים בחנות המקוונת "רעיון מתוק", מארזים מהודרים ויוקרתיים, משובצים בפרלינים של פררו רושה, אותם ניתן להזמין ישירות דרך אתר ההזמנות היישר אל הקרובים והחברים כמתנה מושלמת ומהודרת לחג – ובמקביל לעזור לעסק ישראלי ומקומי בתקופה מורכבת ומאתגרת זו.
את ההזמנות ניתן לבצע מאתר: https://www.raayonmatok.co.il/category/פררו-רושה
בין המארזים המהודרים ניתן למצוא:
· פררו מלכותי: פרלינים של פררו רושה משובצים, מעליהם ורדים אדומים, ובראש הקופסה אריזה מהודרת של רפאלו. מחיר: 180 ₪.
· ברונזה שחורה: זר מעוצב בתוך קופסא מהודרת הכוללת פרלינים של פררו רושה (קלאסי ומריר), יין בלו נאן 24K ובראש הכתר פרחי ברונזה יוקרתיים. מחיר: 265 ₪.
· פררו 24K: קופסא מהודרת עם פררו רושה, יין ושתי כוסות מעוצבות. מחיר: 250 ₪.
· גולדן מומנט: זר מעוצב בתוך קופסא הכוללת פרלינים פררו רושה, ורדים ויין. מחיר: 330 ₪.
חברת מרס משיקה את המוצר "Celebrations Bottle" במהדורה מוגבלת לראש השנה
הבקבוק החגיגי מכיל מגוון של חטיפי חברת מרס – Snickers, Bounty, Milky way, Dove, Twix Mars,, Teasers כך שכל אחד יכול למצוא בו את החטיף האהוב עליו ולקבל או להעניק את המתנה המושלמת לחג
לקראת ראש השנה, חברת מרס מציעה את המתנה המושלמת לחג המחליפה את הבונבוניירה המסורתית: בקבוק חגיגי המכיל את מגוון חטיפי השוקולד האהובים של מרס: Snickers, Bounty, Milky way, Dove, Teasers ,Twix ,Mars, בגרסת מיני.
הבקבוק דמוי בקבוק שמפנייה הממולא במגוון השוקולדים של מרס, מביא עימו רגעים מתוקים ושמחים לכל בני המשפחה והחברים היושבים סביב שולחן החג בשעת הקינוח.
CELEBRATIONS Bottle במהדורה מוגבלת 2020 – בקבוק 312 גר' מחיר מומלץ לצרכן של 40 ₪ ומחיר מבצע של 29.9 ₪. ניתן להשיג ברשת שופרסל.
לכבוד ראש השנה "נפטון" מציעה תערובות תיבול ורוטב שום ודבש איכותיים, להכנת מגוון מנות חגיגיות וטעימות
רוטב שום ודבש: מכיל מלח, מלח לימון, שום, דבש, רוטב עגבניות ועוד. מתאים לבישול, תיבול ולמרינדות.
תערובת פלפל לימון: מכילה פלפל שחור ולימון – לאוהבי הטעם החמוץ-חריף. התערובת אופיינית לדרום אפריקה ומתאימה לבשר, עוף, דג, אורז, ירקות מבושלים וסלטים.
תערובת פילדלפיה: מכילה פפריקה, שום, גרגירי חרדל, כמון, פלפלים ועוד. טעם התערובת הארומטית, שמקורה בניו אורליאנס ארה"ב, פיקנטי ומתקתק. מתאימה לתיבול כל סוגי הבשרים והעופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, מוקפצים, ירקות בתנור, פשטידות וגם לסלטים כמו סלט כרוב וסלק טרי.
כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר תערובות התבלינים: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 100 – 150 גרם); מחיר רוטב שום ודבש – 10.90 – 13.90 ש"ח (למשקל של 360 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסי השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
מתכונים לחג באדיבות נפטון
פילה סלמון עסיסי בשמן זית ורוטב שום ודבש
מצרכים:
1.5 ק"ג נתחי פילה סלמון
2 כפות שמן זית כתית
1 כפית שמן זית
1/2 – 1 בקבוק רוטב שום ודבש של נפטון
1 כף רוטב סויה של נפטון
1 כף חמאה (לארוחה בשרית, להחליף במחמאה) רכה
אופן ההכנה:
- לערבב את כל החומרים (למעט כפית שמן הזית) ולעסות את נתחי הפילה, להניח בקערה ולכסות בניילון נצמד. לשים במקרר ל-20 דקות
- לחמם מחבת נון סטיק כבדה. רק כשהיא חמה – לשים בה כפית שמן זית ולהניח בה את נתחי הפילה – צד העור כלפי מטה (גם אם העור הוסר)
- לטגן 5 דקות מצד אחד, ורק אז להפוך לצד השני. לטגן עוד 3 דקות בדיוק
** להניח את הנתחים במחבת המכילה אותם בנוחיות. אם אין מקום לכולם בו זמנית, לטגן ב 2-3 סבבים
** אפשר להגיש את הדג בטמפרטורת החדר
** אם מכינים מראש והכוונה היא לחמם מאוחר יותר את הדג בתנור: לטגן רק 4 דקות מצד אחד ו-2 דקות מהצד השני, כדי שהדג לא יתייבש
** הצעה: להגיש עם שעועית ירוקה עדינה וחלוטה, ולתבל במעט פלפל שחור גרוס של נפטון
כרוב ניצנים בתיבול תערובת פילדפיה
מצרכים:
1 אריזה של כרוב ניצנים קפוא
1/4 כוס שמן זית כתית
1 כפית תבלין פילדלפיה של נפטון
1 כפית מלח בישול
מעט מלח אטלנטי
אופן ההכנה:
- מרתיחים מים בסיר ומוסיפים כפית מלח בישול. מניחים מעל הסיר שושנת אידוי ושמים בה את כרוב הניצנים הקפוא. מאדים כ-10 דקות. מסירים ומצננים
- חוצים כל כרוב לשניים
- מחממים מחבת כבדה וטובה (רצוי נון סטיק). כשהיא חמה, מוסיפים את השמן, מחכים כמה שניות ומוסיפים את הכרוב. מפזרים מעל את תערובת הפילדלפיה ומטגנים-מערבבים כ-3 דקות.
- שמים בכלי הגשה מתאים ומפזרים מעל מעט מלח אטלנטי
** אפשר להגיש חם או בטמפרטורת החדר
** בארוחה חלבית אפשר להוסיף כף חמאה בסוף הטיגון, ולהגיש עם גבינת פרמז'ן מגוררת
ניוקי בתיבול תערובת פלפל לימון
מצרכים:
2 אריזות של ניוקי (קפוא, טרי או באריזת ואקום), מוכן עפ"י ההוראות
1 בצל פרוס ו/או 8 יחידות בצל ירוק (חלק לבן בלבד) – חתוך לחצי ופרוס לאורך
4 -5 כפות שמן זית כתית
1 כף שטוחה תבלין פלפל לימון של נפטון
1/2 כוס אגוזי מלך, קלויים במחבת
כמה עלי בזיליקום, חתוכים לאורך
אופן ההכנה:
- לטגן את הבצל לשקיפות בלבד
- כשהניוקיס עדיין חמים, לערבב עם הבצל והשמן בו טוגן. להוסיף את תערובת הפלפל-לימון ולערבב בעדינות
- לשים בקערת הגשה מתאימה, ולפזר מעל אגוזי מלך ובזיליקום
** בארוחה חלבית אפשר להוסיף כף חמאה בסוף הטיגון, ולהגיש גם עם גבינת פרמז'ן מגוררת