מעל מליון שקל הושקעו בהקמת הסניף ה-12 של רשת הקונדיטוריות דודו אוטמזגין, שנושאת את שמו של אמן הפטיסרי.
הפטיסרי החדש ברמת השרון, רח' אוסישקין 35, משתרע על 30 מ"ר ובו ריצוף וחיפוי שיש יוקרתיים, מקררים בהזמנה מיוחדת מאיטליה, בניית ארון פרלינים עבודת יד עם טמפרטורה מיוחדת של 16 מעלות לשמירה אופטימלית על השוקולדים, עבודת נגרות בהזמנה מיוחדת, שילוט של אותיות זהב, תאורה יוקרתית והטבעה של לוגו זהב בכניסה, כפי שמקובל אצל מותגי העל באירופה.
באירוע ההשקה של הסניף השתתפו צחי בוקששתר, רות סירקיס, יהודה עמר זוכה מאסטר שף, השחקנית טל טלמון ועוד.
לרגל הפתיחה, הציג אוטמזגין גם מבחר עוגות קיץ מעוצבות וקולקציית פרלינים מרהיבה ומפוסלת, לצד עוגות שמרים ועוגיות בקופסה הפשוטות יותר אך טעימות ומושקעות מאוד.
עברנו על רשימת החומרים שעל גבי המוצרים הארוזים והתרשמנו ממרכיבים איכותיים כגון חמאה ושוקולד מריר אמיתי, וגם מהטריות שלהם.
הטעם מדהים, עשיר וייחודי, בדיוק כמו המראה של יצירות האמנות האלה.
דודו אוטמזגין, רשת הפטיסרי המובילה בישראל כבר מעל עשרים שנה, החלה בפטיסרי אחד בקריית מוצקין, שהיום מהווה את סניף הדגל של אוטמזגין ומשתרע על 800 מ"ר מסחריים וקומת משרדים. הרשת מונה היום 12 סניפים, בנוסף למוצקין, בטבעון, במרכז הכרמל, נהריה, קריית אתא, כרמיאל, קריית ביאליק ומתחם I-WAY בקריית חיים בצפון, במרכז: בגן העיר ת"א, רמת אביב, סניף חדש בכפר סבא ואליהם מתווסף כעת הסניף החדש ברמת השרון.
"בסניף הדגל במוצקין עוברים כאלף איש מידי יום שישי", לדברי אוטמזגין, "בסניפים מועסקים היום כמאה עובדים. כל הסניפים שלנו הם סניפי בוטיק בהשראת הפטיסרים של פריז. אני יצרתי כאן תרבות אחרת. היום זה כבר לא אותן קונדיטוריות עם אותו השטנץ של שקיות מרשרשות ועוגיות במשקל. לא צריך להביא לארץ פטיסרים יוקרתיים ביותר מפריז, בשביל זה אנחנו פה".
לצד הסניף החדש משיק אוטמזגין את קולקציית עוגות הקיץ, שכוללת עוגות פרי עם מגוון "קומפוטים": תפוזים, פסיפלורה, מנגו, תפוחי עץ, בשילובים ווריאציות שונות. כמו: עוגת קומפוט תפוזים בשילוב מוס שוקולד לבן מדגסקר על בסיס קרמבל עוגיית ספקולוס, עוגת קומופוט פירות יער עם שנטילי וניל על בסיס טוויל שקדים, עוגת מוס גבינה עם קומפוט תפוחי עץ ונגיעת קינמון, עוגת מוס מנגו עם קרם מסקרפונה על בסיס של קרמבל סוכר חום ושוקלד לבן ועוגת קוסט עם קומפוט פסיפלורה מנגו ואננס טרי בציפוי של גלזורה אדומה עם פרח שוקולד מעוצב.
מחיר עוגה: 150-250 ש"ח לעוגה עגולה (קוטר 18).
תמונה ראשית: צילום איתן וכסמן