עוגיות שוקולד לבן וחמוציות
טעם חדש בסדרת עוגיות הפרימיום של אסם, והוא שוקולד לבן וחמוציות.
אהבנו את העוגיות, כי מה יש כאן לא לאהוב – הן באו לנו טוב עם קפה וגם עם כוס מיץ וגם סתם כנשנוש עד שנגמר. הטעם שלהן הוא מיוחד וכייפי אם כי המרקם של העוגיה הוא קצת קשה מדי, על כן אנחנו עדיין נעדיף את טעם השוקו -צ׳יפס שלהם, שהוא יותר רך ונימוח בפה.
אח של ביסלי – חריף מתוק ללא גלוטן
גם למשפחת ביסלי, או יותר למשפחתו המורחבת, יש טעם חדש – אח של ביסלי, סדרת החטיפים ללא הגלוטן, מתחדשת בחטיף תירס עם תיבול בטעמי חריף מתוק.
אנחנו לא סגורים אם הטעם באמת עונה על ההגדרה של חריף מתוק, אבל מה ששמתם לנו בשקית – אהבנו מאוד. לא מלוח מדי, לא חריף מדי, לא מתוק מדי. תיבול עדין וכייפי שמקנה לחטיף טעם ייחודי שעדיין לא פגשתם. לדעתנו – מהטעמים היותר טובים של הביסלי ומשפחתו.
מלבד האח של ביסלי, אוסם משיקים גרסאות נוספות של החטיפים המוכרים. אם בא לכם להביא הביתה משהו קצת חדש אבל עדיין מוכר, הכירו את מארז הבמבה החדש שמכיל במבות עם קרם נוגט וקרם בוטנים, ביסלי ״הוט״ שהוא מעין ביסלי גריל משודרג וחריף יותר, בייגלה בציפוי שוקולד וביסלי מאנץ׳ – שקית שמכילה גם פיצוחים וגם ביסלי.
ממתקים ללא גלוטן
מותג "עלמה" משיק ממתקים חדשים ללא גלוטן: ופל ללא גלוטן במילוי קרם בטעם שוקולד ובמילוי קרם בטעם לימון, גלילי ופל במילוי קרם בטעם שוקולד ובמילוי קרם בטעם אגוז, גביעי גלידה גלידריה וגביעי אמריקה •
המוצרים הם ללא גלוטן, טבעוניים, ללא שמן דקל וללא חומרים משמרים .
ניסינו את הממתקים החדשים על עצמנו והרגיש לנו טעים ורגיל.
מחיר מומלץ לצרכן:
כ- 6.90 ₪ לאריזת ופלים שוקולד/לימון (150 גרם); כ- 6.90 ₪ לאריזת גלילי ופל שוקולד/אגוז (100 גרם);
כ-7 – 12 ₪ לאריזות גביעי גלידריה ואמריקה (12 – 24 יחידות).
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ.
רוגעלך שוקו וניל של "אחוה"
חברת "אחוה" משיקה אריזות של רוגעלך בטעם חדש – שוקו-וניל. הרוגעלך ימכרו באריזה של 400 גרם, בתוך מגשית ייחודית שלפי המלצת החברה ניתנת לחימום בתנור, ללא האריזה.
מה חשבנו:
הרוגעלך היו לנו טעימים ורכים, טיפה מתוקים מדי אבל בגדר הטעים, כייפים לנגיסה ולעיסה, אבל רגע אחרי שבלענו אותם, אחד אחד, הבטנו על האריזה הריקה ותהינו: איפה איפה איפה איפה איפה הוניל?
בקיצור, אחלה רוגעלך שוקולד ללא זכר לוניל.
עוד בסדרה: רוגעלך בטעם שוקולד, רוגעלך קינמון ורוגעלך בטעם וניל עם שוקוצ'יפס
מחיר מומלץ לצרכן: 7.90 – 9.90 שקלים לאריזת 400 גרם.
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
להשיג ברשתות השיווק המובחרות.
״תבואות״ משיקה סירופ אגבה כחולה, אורגני וטהור
המתוק הבא בכתבה הוא בעצם סירופ ממתיק אורגני וטבעי, המיובא ממקסיקו ומופק מליבת צמח האגבה הכחולה.
סירופ אגבה הוא מתוק פי 1.5 מסוכר אך כפית אחת ממנו מכילה רק כ- 20 קלוריות. אם משלבים אותו באפייה
ובבישול, מומלץ להמירו ביחס הבא: 2/3 כוס אגבה – במקום כוס סוכר.
יתרון נוסף של הסירופ זה שאינו מושפע מטמפרטורה והוא תמיד נותר נוזלי. כמו כן, אין לו את טעם הלוואי
שמאפיין ממתיקים אחרים.
אגב, לידיעתכם, האגבה הכחולה היא הבסיס של הטקילה, המשקה האלכוהולי הלאומי של מקסיקו.
בחברת תבואות מספרים כי ניתן להמתיק באמצעות הסירופ שתייה קרה או חמה, ולהשתמש בו במגוון
מתכונים – להכנת רטבים לסלטים, למרינדות לעוף, למנות בשר ודגים, להמתקת עוגות ועוגיות, וכמובן כציפוי או מילוי של מאכלי חג החנוכה – סופגניות ולביבות.
המוצר כשר בהשגחת מגן דוד מקסיקו ובאישור הרבות הראשית לישראל.
מחיר: 18.90 ש״ח לבקבוק של 330 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il
קבלו גם הצעות למתכונים שמכילים את הסירופ:
רוטב חמאת בוטנים וסירופ אגבה
ציפוי או מילוי ללביבה, סופגנייה או פנקייק, נודלס ומוקפצים, על פירות שלמים או חתוכים (כמו תפוח עץ) ועוד.
חומרים:
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
מעט מים
1 כף סירופ אגבה
מעט קינמון ו/או אבקת ג׳ינג׳ר
אופן ההכנה:
מערבבים את חמאת הבוטנים עם מים, עד שמתקבל מרקם חלק אך סמיך.
מוסיפים סירופ אגבה, ג׳ינג׳ר וקינמון. לערבב ולתקן תיבול. למרוח על פרוסותשל תפוח עץ.
ממתק בריאות
חומרים:
200 גרם שוקולד מריר (לפחות 60% מוצקי קקאו)
1 כוס טחינה גולמית
1.5 – 2 כפות סירופ אגבה כחולה
1 כוס אגוזי מלך שבורים או שבבי שקד (רצוי לקלות במחבת חמה, ולצנן)
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד ולערבב עם שאר המצרכים. לצקת לתבנית אינגליש קייק ולהקפיא.
הממתק עשיר ורצוי להגיש ממנו פרוסות דקות.
סלט ירקות צבעוני
חומרים:
חופן גדול של עלים ירוקים וסגולים
24 עגבניות שרי צבעוניות, פרוסות
1 גזר, חתוך לגפרורים דקים
1 מלפפון, חצוי ופרוס דק
לרוטב:
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1- 2 כפות סירופ אגבה כחולה (תלוי במתיקות שרוצים)
1/2 – 3/4 כפית מלח ים אטלנטי
פלפל שחור
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה. לערבב את הירקות. לצקת את
הרוטב