סדרת גבינות קרם השמנת של טרה מתחדשת בשני טעמים חדשים: "בצל קלוי" ו"ציזיקי".
הסדרה, שהושקה בחג השבועות לפני שנה, כוללת את הטעמים הבאים: טבעי, זיתים, פלפלים, ושום שמיר. הגבינות עשויות מ-100% רכיבים טבעיים ומכילות 5% שומן בלבד!
מה חשבנו:
גבינת הבצל היא בעלת טעם מורגש אך לא משתלט של בצל קלוי. אם אתם מאלה שאוהבים בצל אין סיבה שלא תתלהבו מהגבינה.
גבינת הצזיקי היא בעלת תיבול כייפי וטעם מעניין, ותשדרג לכם את כריך הגבנ״צ הרגיל שלכם.
המרקם של הגבינות הוא עשיר, סמיך ולא מיימי, ובקלות תאמינו שמדובר בגבינת שמנת אמיתית.
בשורה התחתונה – אחלה גבינות לאניני טעם.
ניתן להשיג ברשתות השיווק.
אחרי שבועות מגיעה באופן רשמי עונת הגלידות, ולכבוד כך, מגנום יוצאים בטעמים חדשים – מגנום דאבל פרי יער ומגנום Intense Dark.
מגנום דאבל פרי יער מכיל גלידת שמנת מצופה בשתי שכבות שוקולד, ביניהן קרם עם פירות יער.
מגנום שוקולד מריר מורכב מציפוי עם 70% קקאו, העוטף גלידת שמנת קטיפתית עם שוקולד מריר.
מיכל תמרי, מנהלת שיווק גלידת שטראוס: "סדרת מגנום דאבל מביאה לצרכנים את תענוג הגלידה העשיר ביותר שניתן לדמיין. שלגוני מגנום דאבל שוקולד ומגנום דאבל קרמל, שהשקנו בקיץ שעבר יוצעו גם הקיץ לאור ההצלחה הרבה להם הם זוכים. כעת מצטרף למשפחה טעם חדש, פירותי ועשיר".
מה חשבנו:
בגדול, אין כאן מה לטעות – גלידה זה אדיר, שוקולד זה קלאסי ומגנום זה ליגה.
אבל בואו נתקטנן קצת:
מגנום השוקולד המריר לא חידש לנו הרבה – טעם עשיר של גלידת שמנת, שוקולד מריר שמרגיש איכותי ביותר. טעים מאוד, איכותי, וצפוי מדי.
לעומת זאת –
מגנום דאבל פרי יער היה מעניין ומפתיע יותר, בשילוב של ציפוי השוקולד, קרם פירות יער וגלידת וניל משובחת. התרגשנו מכל ביס.
מבין השניים – ברור שפרי היער!
ניתן להשיג כשלגונים בודדים ובמאגדות מגוונות של 6 יח' מיני המכילות 3 יח' פרי יער ו-3 יח' שוקולד.
כשר לאוכלי חלב נוכרי.