יינות חדשים של יקבי כרמל
יקבי כרמל משיקים סדרת יינות חדשה, תחת המותג Excellence.
בסדרה שני יינות: בלנד אדום, המורכב משיראז וקברנה סוביניון, ובלנד לבן, המורכב מריזלינג שרדונה.
על היינות:
יין לבן – Excellence הוא יין לבן חצי יבש קליל, פירותי וארומטי, ישמש כמלווה מנות ים תיכוניות קלות או כאפריטיף נהדר כשהוא מוגש קר.
הרכב זנים: ריזלינג ושרדונה
אזור גידול: כרמי היקב הפזורים ברחבי הארץ
אחסון: לאחסן במקום קריר ואפל. מוגש לקרר היטב לפני ההגשה
טמפרטורת הגשה: 6 – 8 מעלות
יין אדום – Excellence הוא יין אדום יבש, עשיר, פירותי ומהנה, ילווה היטב מנות ים תיכוניות קלות וכבדות.
הרכב זנים: שיראז וקברנה סוביניון
אזור גידול: כרמי היקב הפזורים ברחבי הארץ
אחסון: לשמור במקום קריר ואפל. לקרר כחצי שעה לפני ההגשה
טמפרטורת הגשה: 16 מעלות
מחיר מומלץ לצרכן: 25 שקלים
ניתן להשיג את סדרת היינות ברשתות השיווק המובילות
חומוס צבר עם המוווון תוספות
כל חובב חומוס יודע, אין כמו חומוס עם תוספת מפנקת מעליו כדי להפוך את המנה לחוויה מושלמת. פלפלים חריפים, חצילים פיקנטיים, מטבוחה או טחינה עם גרגירי חומוס הם דוגמאות לשידוך האולטימטיבי שמשדרג כל מנת חומוס והופך אותה לטעימה במיוחד.
במחקרים שערכה צבר נמצא שכ-40% מהישראלים אוכלים את החומוס שלהם לצד תוספת מגוונת כדוגמת חצילים פיקנטיים, פלפלים חריפים או מטבוחה.
כיום אין פתרון על המדף המגיש הצעה כוללת של חומוס עם חוויית טעם משלימה ועשירה.
הסדרה החדשה של צבר, חומוס עם המון… מבוססת על הצורך הקיים ומציעה סדרה רחבה של מנות חומוס עשירות בתוספות, מעניינות וטעימות במיוחד. התוספות מגיעות בכמות משמעותית ומאפשרות הנאה משילוב הטעמים לאורך כל הגביע.
סדרת חומוס עם המון תוספות כוללת:
- חומוס עם המון פלפלים חריפים
- חומוס עם המון חצילים פיקנטיים
- חומוס עם המון מטבוחה
- חומוס עם המון חריף
- חומוס עם המון טחינה וגרגירי חומוס
מה חשבנו: צבר עומדים לחלוטין בהבטחה שלהם ומשלבים בקופסת בחומוס הרבה מאוד מהתוספות. הכמות של הפלפלים והחצילים, והתוספות האחרות, מספיקה לכל קופסת החומוס ותהיו בטוחים שלא תישארו עם חומוס בלי כלום בתחתית. התוספות של הטחינה וגרגרי החומוס, החצילים והמטבוחה היו מעולים, התוספות החריפות היו חריפות מדי לטעמנו האשכנזי.
משקל: 375 גרם ליחידה.
כשרות: בד"צ העדה החרדית, רבנות קריית גת.
מוצרים חדשים בקטגוריית הלחמים
חברת "ביכורים" משיקה: לחם פשתן טרי
אם מאסתם בלחם הרגיל שלכם ומתחשק לכם לחם טעים שהוא גם בריא במיוחד – הכירו את לחם פשתן של חברת ביכורים.
הלחם מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, וכדי לשמר את ערכיו התזונתיים של הפשתן נטחנים הזרעים במאפייה עצמה, סמוך ללישה ולאפייה. תהליך האפייה משלב טכנולוגיה ייחודית, המאפשרת להכין מהזרעים הטחונים לחם עשיר וטעים, תוך שמירת ערכיהם התזונתיים. מייד בתום האפייה נארז הלחם באריזה מיוחדת באווירה מבוקרת, השומרת על טריותו זמן רב. עד כה, שיווקה החברה לחם פשתן קפוא.
הלחם אינו מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים.
אחרי פתיחת האריזה, אפשר לשמור את הלחם הטרי בטמפרטורת החדר עד שבוע. אפשר לאחסן גם במקרר או במקפיא.
מה חשבנו:
אהבנו מאוד, אפילו הילדים, שבדרך כלל לא אוהבים לחמי בריאות. ללחם הפשתן יש טעם מיוחד, שמשתלב מצויין עם גבינת שמנת, ירקות ובטוסט.
כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.
מחיר: 26-22 ש"ח לאריזה במשקל 450 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה ולקבל משלוח הביתה: www.bikurim.co.il
חברת Schär משיקה: לחמים חדשים ללא גלוטן
המותג Schär, שהינו מספר 1 באירופה בתחום מוצרי מזון ללא גלוטן, משיק לחמים טריים חדשים ללא גלוטן וללא צורך בהקפאה:
לחם "פאן מולטיגראנו" – לחם טרי, עשיר בטעמים ובמגוון זרעים.
לחמי "רוסטיקו" ו"פאן בלנקו" במתכון משופר – פחות נתרן, פחות שומן, ללא שמן דקל ויותר סיבים תזונתיים.
כל הלחמים של חברת Schär הם טבעוניים ואינם מכילים לקטוז, חלב, ביצים וחומרים משמרים.
כשר פרווה, אפיית ישראל בהשגחת הרבנות ברלין ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר מומלץ לצרכן: 17.90 ₪ לאריזת 250 גרם.
להשיג ברשת ניצת הדובדבן, טבע קסטל, טיב טעם, אניס, AM:PM, מרכז מזון ובחנויות הטבע הפרטיות.