הכירו מוצר חדש למותג תחליפי הבשר טבעול: נתחי סויה בטעם בקר.
נתחי הסויה מתאימים לשימוש במגוון תבשילים, בבישול, טיגון ואפייה, ולהם טעם בשרי עשיר ומשביע. קבלו שני מתכונים פשוטים לדוגמה:
תבשיל נתחי בקר ופטריות- סבינה ולדמן
רכיבים:
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קלוף ופרוס דק
1 חבילה פטריות שמפניון פרוסות דק
1 חבילה פטריות שימג׳י מופרדות מהשורש
1 חבילה פטריות יער פרוסות דק
2 שיני שום פרוסות דק
4 כפות יין לבן (לא חובה)
2 ענפי טימין
1 חבילה נתחי בקר מופשרים
חצי צרור עירית קצוצה
מלח
פלפל
הכנה:
בסיר גדול ורחב מטגנים את הבצל עם שמן הזית, על להבה נמוכה כ15 דקות, עד להזהבה.
מגבירים את הלהבה ומזיזים את הבצל הצידה. מוסיפים שמן במידת הצורך ומוסיפים את הפטריות והטימין. מתבלים במלח ופלפל, ממשיכים לטגן עד להזהבה תוך כדי ערבוב פעם בכמה דקות. מערבבים יחד עם הבצל ומוסיפים את השום. מבשלים 2 דקות נוספות. מוסיפים את היין ומבשלים דקה נוספת. מוסיפים את נתחי הבקר ומערבבים. מכסים ומנמיכים את האש, מבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים עירית מתקנים תיבול ומגישים חם לצד אורז, פירה או פסטה
נתחי בקר עם ירקות בתנור- סבינה ולדמן
רכיבים:
2 גזרים קלופים חתוכים לרבעים
2 סלקים קטנים קלופים חתוכים לשמיניות
2 שומרים נקיים חתוכים לרבעים
2 לפתות קטנות חתוכות לרבעים
2 דלעת ערמונים קטנות קלופות חתוכות לשמיניות
חצי כרובית מופרדת לפרחים
1 קולורבי נקי חתוך לשמיניות
2 זוקיני קטנים חתוכים לרבעים
1 חבילה כרוב ניצנים טרי
1 ראש שום חצוי
5 ענפי רוזמרין
חצי כוס שמן זית
3 כפות מייפל או סילאן
1 חבילה נתחי בקר מופשרים
מלח
פלפל
הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מרפדים תבנית תנור גדולה ומעט עמוקה בנייר אפייה. מניחים את כל הירקות בתבנית ומתבלים עם שמן הזית, המלח, הפלפל והרוזמרין. מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור לחצי שעה. מוציאים מהתנור ומורידים את האלומיניום. מפזרים מעל את נתחי הבקר ומזלפים את המייפל/סילאן. מחזירים לתנור לחצי שעה נוספת, עד שהירקות רכים ומוזהבים יפה