השקה: תנורי האפייה החדשניים של AEG

יש לפעמים את הרגע, מכירה? שכל מה שאת רוצה בעולם זה שהתנור ינקה את עצמו לבד. 
אז יש תנורים כאלה. 

תנורי האפייה החדשים של Aeg גם מנקים את עצמם לבד – כשרק הפונקציה הזו היא סיבה מספקת לאמץ אותם, והם גם משלבים טכנולוגיה חדשנית המאפשרת הזרמת אדים בזמן האפייה.

באירוע ההשקה של התנורים החדשים טעמנו תבשילים שהכינה ג'קי אזולאי, בשימוש התנורים החדשים – דפדפו ימינה לתמונות וסרטונים מהאירוע.

תנורי הבישול החדשים של AEG כוללים מגוון פונקציות שמקלות על תהליך האפייה והשימוש בתנור:

  • פונקציית SteamBake  להוספת אדים בצורה מדויקת בזמן אפיה ובישול.
  • חיישן טמפרטורה אשר מנטר במדויק את הטמפרטורה בתוך המזון לקבלת תוצאות מושלמות ובאמצעותו קובעים את רמת העשייה הנדרשת .
  • מגוון תוכניות בישול ואפיה
  • טווח טמפרטורה רחב עד 300 מעלות
  • מגוון פונקציות תכנות: חיווי צליל, קביעת זמן הבישול עתידית, קביעת שעת סיום הבישול, טיימר, שעון.
  • מערכת חימום טורבו אקטיבי הכוללת מאוורר גדול במיוחד.
  • דלת קרה עם 3 או 4 שכבות זכוכית בהתאם לדגם –המתפרקות לניקול קל.
  • נירוסטה עם ציפוי דוחה טביעת אצבע.

על היתרונות בשימוש תנורי בישול בשילוב אדים:

  • בישול באדים מעניק למאכלים טעם ומרקם יוצא דופן ושמירה על הלחות והעסיסיות של המזון.
  • שימוש באדים מבטיח שהמנות יתבשלו באופן אחיד יותר מבחוץ ומבפנים ומעביר את החום למנה באופן האפקטיבי ביותר בהשוואה לאוויר חם רגיל
  • כאשר משתמשים באדים – המנות יוצאות עסיסיות יותר, הלחמים פריכים יותר ועוגת הגבינה אוורירית ונימוחה יותר
  • שמירה על הערכים התזונתיים הוויטמינים והמינרלים בכל מנה

טווח מחירים של תנורי הבישול  בשילוב אדים של AEG:

מחיר מומלץ 2990 ₪ – 9990 ₪

קרדיט צילום תמונה ראשית: יח"צ

Comments are closed.